Asiointi Hertsissä on turvallista

Kauppakeskus Hertsi panostaa kokonaisvaltaiseen turvallisuuteen tehokkailla toimenpiteillä. Kauppakeskus on ottanut keväällä 2021 käyttöönsä Nanoksi Finland Oy:n antimikrobisen Fotonit®-pinnoituksen, joka desinfioi pintoja jatkuvasti eliminoiden virukset, bakteerit ja muut taudinaiheuttajat. Nanoksin itsedesinfioituva Fotonit®-pinnoitus on suomalainen innovaatio, jonka vaikutus kestää uusimatta jopa vuoden.

Samaan pinnoitukseen luottavat sairaalat, hoivakodit ja monet muut terveydenhuoltoalan yksiköt. Nanopinnoite kehitettiin alun perin juuri näihin terveydenhuoltoalan korkeaa hygieniatasoa vaativiin kohteisiin.

Nanoksi Finland Oy:n Fotonit®-pinnoitus tekee asioinnista Hertsin kauppakeskuksessa turvallista asiakkaille sekä lisää henkilöstön työturvallisuutta. Hertsissä ei keskitytä ainoastaan koronavirusepidemiaan, sillä pinnoitus tehoaa myös muun muassa norovirukseen, kausi-influenssaan ja muihin vuosittain palaaviin tartuntatauteihin. Näin pystytään muun muassa suojaamaan henkilökunta taudeilta ja vähentämään merkittävästi sairaspoissaoloja. Kokonaisvaltainen turvallisuuteen panostaminen on ollut Hertsissä prioriteettina jo pitkään.

Kokonaisvaltaista turvallisuutta suunnitellessa on otettava huomioon kosketuspintojen tartuntareitti. Niihin sisältyy merkittävä riski sairastua. Pinnoitus on kohdennettu kaikkiin Hertsin kosketuspintoihin, joihin ihminen saattaa koskea kuten hissien painikkeisiin, liukuportaiden ja tasojen käsijohteisiin, wc-tilojen kosketuspintoihin sekä mainosnäyttöihin. 

Kauppakeskus Hertsin tärkeimpänä päämääränä on taata turvallinen ympäristö sekä asiakkaille että henkilökunnalle, siksi Hertsissä on tehty kaikki voitavat toimenpiteet kasvaneiden hygieniavaatimusten eteen. Kauppakeskuksessa myös muistutetaan monin eri tavoin turvaväleistä, käsien pesusta ja maskin käytöstä. Tehtyjen toimenpiteiden ansiosta Hertsissä on hyvin tilaa ja turvallista asioida.