Turvallisuus on Suomen Kansallisteatterissa ensisijaisen tärkeää

Kansallisteatterissa teatterikäynnistä halutaan tehdä mahdollisimman turvallinen. Tiloissa on tehty kaikki mahdolliset toimenpiteet, jotta virusten leviäminen estetään. Ratkaisu löydettiin nykyaikaisesta innovaatiosta; nanoteknologiasta.

Kansallisteatterissa päädyttiin käsittelemään tilat Nanoksin antimikrobisella Fotonit-pinnoituksella ratkaisun kattavan tutkimustyön, hyvien referenssien ja laadukkaan asiakaspalvelun vuoksi.

Teatterissa on työskennelty myös pandemian ajan, vaikka esitystoiminta on ollut ajoittain tauolla. Terveysturvallisuudesta ja pintahygieniasta huolehditaan tarkkaan myös esitysten ulkopuolella. On ollut äärimmäisen tärkeää varmistaa työssä käyvän henkilöstön turvallisuus. Tämän vuoksi muun muassa ruokalatilat on suojattu antimikrobisella Fotonit-pinnoituksella.

Teatterissa on toimittu viranomaisten ohjeet edellä ja tehty kaikki keinot henkilökunnan ja yleisön turvallisuuden eteen. Käsittelyn avulla on helpotettu myös siivoojien työtä. Itsedesinfioituvien pintojen ansiosta pintoja ei tarvitse siivota enää ylenpalttisesti vaan tiloissa pärjätään kohtalaisen normaaleilla siivoustoimenpiteillä.

Teatterissa ollaan erittäin iloisia siitä, että yleisöä pystytään ottamaan nyt sisään ajankohtaisten ohjeistusten mukaisesti. Kaikki tehdyt toimenpiteet ovat varmasti yhdessä auttaneet tilojen turvallisuuden ylläpitämisessä, sillä teatteriyleisössä ei ole jäljitetty yhtään tartuntaketjua eikä altistumistapausta. 

Asiakkaiden mukaan järjestelyt ovat olleet todella hyvin hoidetut, kun esitystoiminta on pyörinyt. Yleisö koki, että teatteriin oli todella turvallista tulla. 

Hyvä hygienia on Kansallisteatterissa jäädäkseen.