Nanoksi-180™ nanopinnoitusratkaisu antoi Iitin kunnan tiloille uuden ilmeen

Julkisten tilojen pinnat ovat päivittäin kovan kulutuksen kohteena. Nanoksi-180™ nanopinnoitusratkaisu uudistaa julkisten tilojen pinnat likaa hylkiviksi, joka tekee niistä kulutuksen kestäviä ja pidentää niiden käyttöikää. Käsittely siirtää isomman remontin tarvetta eteenpäin kasvattaen tilojen elinkaarta.

Iitin kunta suojasi Ravilinnan vapaa-aikakeskuksen tiloja Nanoksi-180™ nanopinnoitusratkaisulla. Likaa hylkivä nanopinnoitus antoi pinnoille uuden ilmeen ja helpottaa tilojen siivottavuutta huomattavasti.

Likaa hylkivä Nanoksi-180™ nanopinnoitus sopii niin julkisten tilojen ulko- ja sisätiloihin kuin yritysten ja kotien wc-tiloihin, keittiöihin, pesuhuoneisiin, porraskäytäviin, auloihin, ikkunoihin ja muihin kovilla pinnoilla oleviin kohteisiin. Syväpuhdistuksen ja pinnoituksen avulla saadaan myös vanhojen tilojen pinnat lähes uudenveroisiksi ilman kallista remonttia. Pintoja ja ympäristöä vahingoittavien puhdistusaineiden käyttö vähenee merkittävästi.

“Eron huomasi heti, kun meni tilaan”, kommentoi Iitin kunnan kiinteistömestari Petri Miettinen ihmetellen suurta eroa vanhaan verrattuna. Likaa hylkivä Nanoksi-180™ nanopinnoitus parantaa tilojen siivottavuutta ja käyttäjäkokemusta, jonka vuoksi Miettisen mukaan suunnitelmissa on jatkaa yhteistyötä. 

“Silikonisaumojen vaihto samalla on hyvä lisäpalvelu!” hän jatkaa. 

Syväpuhdistus ja pinnoitus luovat tiloihin suojan, jonka avulla pinnat kestävät kovaa kulutusta ja säilyvät sellaisena kuin suunniteltu. Nanopinnoitusratkaisu suojaa herkemmätkin pinnat tehokkaasti, helpottaa niiden puhdistusta ja vähentää siivoustyöntekijöiden lihasvoiman tarvetta. Se myös pidentää pinnan käyttöikää, jolla oli suuri painoarvo Iitin kunnalle pinnoituskäsittelyä tilatessa. Investointi kestävyyteen pidentää kiinteistön elinkaarta ja kasvattaa kiinteistön arvoa.

Tiloissa käsitellään ensi vuonna loputkin pesuhuoneet. 

Siistijän roolissa työskentelevä Jaana Koskinen huomasi myös siivottavuuden paranemisen ja toteaa, että tiloja on oikein ilo siivota. Käsittelyn tuoma ero on selkeä ja nopeuttaa siivoamista jatkossa.

Enemmän teknologiaa, vähemmän lihasvoimaa.