Taloyhtiöille

Lue lisää

Nanopinnoittaminen suojaa taloyhtiötä ennenaikaisilta remonteilta

Taloyhtiöiden yleiset tilat joutuvat alttiiksi kovalle kulutukselle. Vanhat pintamateriaalit on vaikea pitää puhtaana ja antavat epäsiistin vaikutelman. Nanopinnoittaminen auttaa pitämään yleiset tilat siistinä, viihtyisinä ja pidentää niiden käyttöikää. Se helpottaa niiden puhtaanapitoa ja vähentää tilojen siivoukseen vaadittua aikaa.

Käsittely uudistaa tilojen pinnat likaa hylkiviksi, joka tekee niistä kulutuksen kestäviä ja pidentää niiden käyttöikää. Pintojen suojaaminen laskee asuntojen ja kiinteistöjen elinkaarikustannuksia ja siirtää remontointitarvetta vuosilla eteenpäin. Samalla puhtaanapito helpottuu ja peruspesujen määrä vähenee.

Mosaiikkibetonipintojen suojaaminen auttaa pitämään pinnat puhtaana ja helpottaa niiden siivottavuutta merkittävästi. Pintojen suojaaminen nanopinnoituksella vähentää peruspesujen määrää ja pidentää niiden käyttöikää. Käsittelyn kesto on jopa yli kymmenen vuotta.

Nanoksi-180™ nanopinnoituksen avulla eri materiaalien pinnat eivät menetä ominaisuuksiaan, vaan ne säilyttävät tarkoituksenmukaisen ilmeensä kovassakin kulutuksessa. Ennen pinnoitusta tehtävän syväpuhdistuksen avulla saadaan palautettua vanhempienkin rakennusten pinnat jopa alkuperäiseen kuntoonsa.

Puhdistetulle pinnalle levitettävä nanopinnoitus luo hydrofobisen, huomaamattoman ja hengittävän suojan, joka hylkii vettä, likaa ja rasvaa. Se auttaa säilyttämään rakennuksen sisä- ja ulkopintojen materiaalien ulkonäön ja varmistaa, että pinnat kestävät vuosia. Suojauksen avulla estetään likaa ja rasvaa imeytymästä materiaaleihin helpottaen samalla pintojen puhtaanapitoa. Oikein hoidettuna pinnoitus antaa vuosia kestävän tehokkaan, ekologisen ja kiinteistön elinkaarta kasvattavan suojan.

Pinnoitusratkaisumme soveltuvat lähes minkä tahansa pintamateriaalin käsittelyyn, esimerkiksi metallille, puulle, lasi- ja muovipinnoille. Useimmat suoja-aineet pohjautuvat uuden teknologian piidioksidiin SiO2 nanokoossa. Aineet ovat turvallisia niin ihmisille, eläimille kuin ympäristöllekin.

Nanopinnoituksen antama suoja pidentää taloyhtiön tilojen elinikää

Nanopinnoitusratkaisumme soveltuu suojaamaan esimerkiksi seuraavia taloyhtiön pintoja:

  • yhteiset saunatilat 
  • asuntojen saunat ja kylpytilat
  • mosaiikkibetonipinnat
  • porraskäytävät
  • julkisivut
  • katukivetykset

FOTONIT® – Itsedesinfioituvat pinnoitukset taloyhtiöille

Nanoksi tarjoaa myös itsedesinfioituvat pinnat taloyhtiöille tautien ehkäisemiseksi!

Yli puolet infektioista leviävät pintojen kautta, mikä tekee kosketuspintojen turvallisuudesta erittäin kriittisen tekijän tartuntatautien leviämistä tarkastellessa. Pintojen desinfiointi on kallista, mutta desinfioimatta jättäminen tulisi sairastumisten kautta vielä kalliimmaksi. Siksi kehitimme valokatalyysiin perustuvan Fotonit®-pinnoituksen, joka saa pinnat desinfioitumaan itsestään, ilman kemikaaleja. 

Hygieniaratkaisu tarjoaa pitkäkestoisen ja toimintavarman suojan terveydelle ja estää tautien leviämisen taloyhtiön yleistiloissa.

Suomalainen asiantuntijayritys

Nanoksi on suomalainen nanopinnoituksien asiantuntijayritys. Olemme toteuttaneet vuosien aikana tuhansia pinnoituksia ympäri Suomea niin koteihin, liiketiloihin, kauppoihin, kauppakeskuksiin ja huvipuistoihin kuin julkisiin kohteisiin, kuten kouluihin, palvelutaloihin ja sairaaloihin. Palvelullemme on myönnetty avainlippu merkkinä palvelun korkeasta kotimaisuusasteesta. Lue lisää likaa hylkivästä nanopinnoitusratkaisusta täältä.

Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kerro, miten voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa teihin yhteyttä, kartoittaa tarpeenne ja tekee tarjouksen. Saat meidät myös kiinni numerosta 010 526 7800.