Spacehub

Spacehub työskentelytilat tarjoavat ketterän vaihtoehdon hybridityöhön

“Asiakkaiden vaihtuvuus tiloissa on kova ja siksi tilojen tulee olla mahdollisimman hygieeniset. Tarvitsimme tiloihimme ratkaisun, joka pitää tilat puhtaana mikrobeista”, kertoo Katariina Hedman, Spacehub Operations Manager. 

Tavoitteena on ollut tehdä tiloista asiakkaille turvallisempia suojaamalla pinnat viruksia ja mikrobeja tuhoavalla Fotonit®-teknologialla. Fotonit®-valokatalyysipinnoitus sopii erityisesti tiloihin, joissa liikkuu paljon ihmisiä. Valokatalyysipinnoituksen avulla tiloista ja kosketuspinnoista tulee ihmisille turvallisempia.

“Kiinnostus Nanoksin antimikrobista Fotonit® käsittelyä kohtaan oli kova – onneksi saimmekin asennuksen ripeällä aikataululla”, jatkaa Katariina.

Nanoksi on käsitellyt pääkaupunkiseudulla useita Spacehub etätyötiloja antimikrobisella teknologiallaan. Pinnat pysyvät jatkuvasti hygieenisinä ilman vahvoja kemikaaleja, myös siivousten välillä. 

Fotonit tarra

Koppeihin asennettavista Fotonit® tarroista on asiakkaalle suuri hyöty, sillä ne viestivät hygieenisistä tiloista. QR-koodin kautta asiakas pääsee myös lukemaan lisätietoa ratkaisusta. Koppeja ei tarvitse desinfioida perinteisillä desinfiointiaineilla eikä asiakkaalle jää huolta terveydellisistä riskeistä, vaikka työtiloilla on runsaasti käyttäjiä. 

Spacehub myy konseptiaan eteenpäin esimerkiksi kauppakeskuksille ja kertoo, että Nanoksin käsittely on vahva myyntivaltti ostajan pohtiessa tilojen hygieenisyyttä ja asiakkaiden turvallisuutta. Se antaa varmuutta ja lisäturvaa käyttäjälle. 

Spacehub haluaa ehdottomasti huolehtia tilojen hygieenisyydestä ja turvallisesta käyttökokemuksesta jatkossakin ja on kiinnostunut jatkamaan yhteistyötä pitkälle.