Logisnext Finland

Logisnext Finland – Fotonit® teknologialla trukit mikrobivapaiksi

Logisnext Finland tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden suojata trukkien kosketuspinnat antimikrobisella Fotonit® käsittelyllä, joka estää taudinaiheuttajien leviämistä. Kaikki trukkien kosketuspinnat käsitellään nanoteknologiaan perustuvalla ratkaisulla. Tällaisia pintoja ovat esimerkiksi hallintalaitteet, säätövivut, avaimet ja ohjauslaitteet. 

Antimikrobinen Fotonit® käsittely kestää jopa 12 kk ennen tarvetta uusintakäsittelylle. Se on suomalainen innovaatio, joka tarjoaa kestävämmän tavan huolehtia hygieniasta.

–Trukkeja ajaa usein useampi henkilö, joten on suuri etu, kun pinnat käsitellään hygieenisiksi, kertoo jälkimarkkinointijohtaja Juha Pöllänen. 

Pölläsen mukaan Fotonit® teknologia on hieno suomalainen innovaatio.

–Meidän asiakaskuntamme arvostaa kovasti sitä, että Mitsubishi Forklift Trucks –trukit suunnitellaan ja osin myös valmistetaan Suomessa. Kotimaisen osaamisen tukeminen on heille ja siten myös meille tärkeätä, Pöllänen uskoo. 

Antimikrobisella pinnoitteella käsitellyt trukit toimivat varsinkin elintarvike- ja lääketeollisuudessa ja muutenkin tiloissa, jossa hygieenisyys on erittäin tärkeätä. Hygieenisyys- ja käyttäjäturvallisuushyödyt ovat kiistattomat kaikissa trukkien käyttökohteissa.  

–Käsittely tuo turvaa myös trukinkuljettajille. Antimikrobisella Fotonit® pinnoituksella käsitellyt trukit tuovat turvaa trukkien kanssa toimiville ja viestii, että heitä suojataan pintojen kautta leviäviltä tartuntataudeilta, Pöllänen jatkaa. 

Lisää aiheesta täällä.