Nanoksi-180™ nanopinnoitus ja syväpuhdistus kotiin

Kylpyhuoneiden ja keittiöiden pinnat ovat päivittäin kovan kulutuksen kohteena. Kokonaisratkaisu, johon kuuluu syväpuhdistus ja nanopinnoittaminen, on kustannustehokas tapa raikastaa tilojen ilmettä ja pidentää niiden käyttöikää.

Nanoksi-180™ nanopinnoitus on edullinen, ekologinen ja tehokas vaihtoehto täysremontille. Kustannukset ovat murto-osan remontista. Likaa hylkivä nanopinnoitusratkaisu antaa kylpyhuoneelle suojan, joka pitää sen hyväkuntoisena, helposti puhdistettavana ja raikkaana vuosia.

Aloitamme puhdistamalla tilat perusteellisesti. Syväpuhdistuksen jälkeen levitetään kullekin pinnalle parhaiten sopiva nanopinnoitus, jonka annetaan kuivua kohteesta riippuen muutamasta tunnista vuorokauteen. Nanopinnoitus luo hydrofobisen, näkymättömän ja hengittävän suojan, joka hylkii vettä, likaa ja rasvaa. Käsittely estää likaa ja rasvaa imeytymästä materiaaleihin helpottaen erilaisten pintojen puhtaanapitoa. Tarvittaessa teemme pieniä huoltotöitä, kuten vaihdamme silikonisaumat. Koko työ on valmis 1–2 päivässä.

Kestävä ja pitkäikäinen kylpyhuone syntyy syväpuhdistuksella ja oikealla pinnoituksella. Koulutetut ammattilaisemme suorittavat työn tarkkaan määritellyillä ympäristöystävällisillä menetelmillä, välineillä ja aineilla kylpyhuoneen tarpeiden mukaan.

Käsittely suojaa pinnan niin, että siivous sujuu ilman voimakkaita kemikaaleja – vesi ja mieto pesuaine riittävät pääsääntöisesti säännöllisessä siivouksessa. Oikein hoidettuna nanopinnoitus antaa vuosia kestävän tehokkaan ja ekologisen, kiinteistön elinkaarta kasvattavan suojan.

Pitkäkestoinen suoja luodaan ekologisilla menetelmillä

Nanopinnoitus sisältää luonnosta löytyviä piidioksidi yhdisteitä. Ne muodostavat käsiteltävälle pinnalle vahvan, likaa hylkivän pinnoitteen, joka perustuu kemialliseen reaktioon. Käsittely muuttaa pinnan pintajännitystä niin, ettei lika pääse tunkeutumaan materiaalin sisälle. Nanopinnoitus on hengittävä, joten kosteus ei jää hautumaan sen alle, vaan pinnoite päinvastoin vähentää lian määrää ja helpottaa siivottavuutta. 

Luontoa kuormittavat voimakkaat kemikaalit voi nanopinnoitteen ansiosta unohtaa.

Kylpyhuoneen syväpuhdistus

Teemme aina pintojen syväpuhdistuksen ennen varsinaista pinnoitusta, sillä niiden tulee olla täysin puhtaat ennen nanopinnoituksen levittämistä. Syväpuhdistus on tarkka ja monivaiheinen toimenpide, jonka avulla pinnat saadaan puhtaiksi. Siten nanopinnoite saa parhaan mahdollisen tarttumapinnan. Myös uudet pinnat tulee puhdistaa huolellisesti ennen pinnoitusta, mutta prosessi on tällöin huomattavasti yksinkertaisempi.

Syväpuhdistuksemme on kehitetty puhdistamaan sellaisetkin pinnat, jotka eivät kotikeinoin puhdistuisi. Syväpuhdistus toimii muun muassa pinttyneen lian ja kalkin poistoon sekä laattasaumojen puhdistukseen. Puhdistuksen avulla saadaan tilojen yleisilme virkistymään merkittävästi!

Silikonisaumojen vaihto

Tiedätkö, milloin silikonisaumat tulisi vaihtaa? Silikonisaumojen ei ole tarkoitus kestää kylpyhuoneen koko käyttöikää, vaan niitä tulee uusia huoltotoimenpiteenä noin viiden vuoden välein. Saumojen kunto on hyvä tarkistaa vuosittain. Märkätiloihin asennetut silikonisaumat suojataan homeenestoaineella, jonka vaikutus kuluu ajan myötä. Home alkaa ilmetä saumoissa mustina pisteinä. Kyse ei ole ainoastaan kosmeettisesta asiasta, vaan silikonien kunto vaikuttaa myös kodin hygieenisyyteen. Mikäli home pääsee kasvamaan syvälle, voi kasvu levitä silikonisaumoista laattasaumoihin asti.

Kun silikonisauma alkaa keräämään hometta tai repeillä, kannattaa saumojen vaihto suorittaa mahdollisimman pian. Ota silloin yhteyttä meihin! Vaihdamme useimmiten silikonisaumat nanopinnoituspalvelun yhteydessä.

Tilojen käyttö

Pinnoitus ei vaikuta tilojen tai pintojen arkipäiväiseen käyttöön. Kylpyhuoneen kastuneet pinnat on hyvä kuivata huolellisesti lastalla. Kuivaus vie lattialta ja seiniltä useita litroja vettä lattiakaivoon vähentäen näin huoneilman kosteuskuormitusta.

Useimmiten puhdistamiseen riittää lämmin vesi ja mikrokuituinen siivousväline, kuten mikrokuituliina. Saumojen puhdistamiseen voi käyttää pehmeää harjaa. Tarvittaessa puhdistukseen voi käyttää mietoja puhdistusaineita. Voimakkaasti hankaavien pesuaineiden ja välineiden, kuten karhunkielen käyttöä tulee välttää.

Asiakkaamme kertovat Nanoksi-180™-nanopinnoituksen hyödyistä!

Pintojen kalkkeutuminen ja laattojen kellertävyys ovat tyypillisiä haasteita suomalaisissa kodeissa. Nanopinnoitusratkaisu säästää siivoukseen käytettyä aikaa ja vaivaa sekä tekee puhdistuksesta vaivattomampaa teknologian avulla, mikä vähentää siivouksessa tarvittavaa fyysistä rasitusta ja voimakkaiden puhdistusaineiden tarvetta. 

Pintojen syväpuhdistus ja nanopinnoituskäsittely on kotitalousvähennyskelpoinen investointi kodin kestävyyteen.

Kuluttajien kokemuksia

Lue lisää Nanoksi-180™ nanopinnoituksesta.

Hintalaskuri kotitalouksille

Kätevällä hintalaskurilla saat nopeasti alustavan tarjouksen kotisi kylpyhuoneen huollosta ja nanopinnoituksesta.

Yritykset ja organisaatiot

Sopisiko nanopinnoitus kiinteistöönne tai toimitiloihinne? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kerro, miten voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa yhteyttä, kartoittaa tarpeenne ja tekee tarjouksen.

Ota yhteyttä

  • Max. tiedoston koko: 3 MB.