Nanoksi-180™ nanopinnoitus ja syväpuhdistus kotiin

Kylpyhuoneiden ja keittiöiden pinnat ovat päivittäin kovan kulutuksen kohteena. Kokonaisratkaisu, johon kuuluu syväpuhdistus ja nanopinnoittaminen, on kustannustehokas tapa raikastaa tilojen ilmettä ja suojata pinnat.

Nanoksi-180™ nanopinnoitus on edullinen ja ekologinen vaihtoehto täysremontille. Käsittely lisää niin uusien, kuin vanhojenkin pintojen käyttöikää vuosilla ja helpottaa niiden puhdistusta. Sen kustannukset ovat huomattavasti remonttia alhaisemmat. Pinnoituskäsittely syväpuhdistaa, suojaa ja uudistaa arjen kovassa käytössä olevien tilojen pintoja helpolla, nopealla ja edullisella tavalla, joka pitää ne siistinnäköisinä pidempään. 

Ammattilaistemme tekemä nanopinnoitus muodostaa näkymättömän ja hengittävän suojan, joka tekee pinnoista likaa ja rasvaa hylkiviä. 

Pinnalla on merkitystä

Nanopinnoite sisältää luonnosta löytyviä piidioksidi yhdisteitä. Ne muodostavat käsiteltävälle pinnalle vahvan, likaa hylkivän pinnoitteen, joka perustuu kemialliseen reaktioon. Käsittely muuttaa pinnan pintajännitystä niin, ettei lika pääse tunkeutumaan materiaalin sisälle. Nanopinnoitus on hengittävä, joten kosteus ei jää hautumaan sen alle, vaan pinnoite päinvastoin vähentää lian määrää ja helpottaa siivottavuutta. 

Nanopinnoituksen avulla tilojen pinnat suojataan niin, etteivät likaavat aineet pääse tarttumaan ja imeytymään niihin. Samalla käyttöikä pitenee, puhdistus helpottuu ja ympäristölle ja pinnalle haitallisten kemikaalien käyttö vähenee merkittävästi.

Kestävä ja pitkäikäinen kylpyhuone syntyy syväpuhdistuksella ja oikealla pinnoituksella. Koulutetut ammattilaisemme suorittavat työn tarkkaan määritellyillä ympäristöystävällisillä menetelmillä, välineillä ja aineilla kylpyhuoneen tarpeiden mukaan.

Luontoa kuormittavat voimakkaat kemikaalit voi nanopinnoitteen ansiosta unohtaa.

Nanopinnoituksella helpostusta arkeen

Nanopinnoitusratkaisu säästää siivoukseen käytettyä aikaa ja vaivaa sekä tekee puhdistuksesta vaivattomampaa teknologian avulla, mikä vähentää siivouksessa tarvittavaa fyysistä rasitusta ja voimakkaiden puhdistusaineiden tarvetta. 

Pintojen syväpuhdistus ja käsittely on kotitalousvähennyskelpoinen investointi kodin kestävyyteen.

Nyt voit tilata käsittelyn myös verkkokaupasta

Nanoksi-180™ nanopinnoitusratkaisulla käsitelty pinta on likaa hylkivä. Siksi sen puhtaanapitoon ei tarvita kovaa hankaamista tai voimakkaita kemikaaleja.

Tilaa käsittely nyt verkkokaupasta ja hyödynnä kotitalousvähennys! Se tulee huomattavasti kylpyhuoneremonttia edullisemmaksi ja käsittely on valmis jo päivässä tai kahdessa.

Ennen kuin lika ehtii paikalle.

Tilojen käyttö

Pinnoitus ei vaikuta tilojen tai pintojen arkipäiväiseen käyttöön. Kylpyhuoneen kastuneet pinnat on hyvä kuivata huolellisesti lastalla. Kuivaus vie lattialta ja seiniltä useita litroja vettä lattiakaivoon vähentäen näin huoneilman kosteuskuormitusta.

Useimmiten puhdistamiseen riittää lämmin vesi ja mikrokuituinen siivousväline, kuten mikrokuituliina. Saumojen puhdistamiseen voi käyttää pehmeää harjaa. Tarvittaessa puhdistukseen voi käyttää mietoja puhdistusaineita. Voimakkaasti hankaavien pesuaineiden ja välineiden, kuten karhunkielen käyttöä tulee välttää.

Vaihtoehto kalliille remontille

Tilojen pinnoille kertyy käytön myötä vaikeasti puhdistettavaa likaa. Kalliille remontille on kuitenkin yleensä vaihtoehto. Vanhatkin tilat saadaan näyttämään lähes uusilta syväpuhdistuksen ja pinnoituksen avulla. Asiantuntijamme tietävät, kuinka kodin pinnat saadaan kestämään kovaa kulutusta.

Likaa hylkivä Nanoksi-180™ nanopinnoitus suojaa kodin pintoja estämällä likaa imeytymästä niihin. Monivaiheisen syväpuhdistuksen avulla vanhojen tilojen vaikeimmatkin likapinttymät saadaan poistettua ja tilojen puhtaanapito helpottuu.

Lue lisää vanhan kylpyhuoneen uudistamisesta Nanoksi-180™ nanopinnoituksella.

Kuluttajien kokemuksia

Lue lisää Nanoksi-180™ nanopinnoituksesta.

Ota yhteyttä

  • Max. tiedoston koko: 3 MB.