Nanoksi-180™ nanopinnoitus ja syväpuhdistus kotiin

Nanoksi-180™ nanopinnoitus on edullinen, ekologinen ja tehokas vaihtoehto täysremontille. Likaa hylkivä nanopinnoitusratkaisu suojaa kylpyhuoneen pintoja helpolla ja edullisella tavalla, joka pitää ne hyväkuntoisina ja helposti puhdistettavina vuosia. Tarvittaessa vaihdamme silikonisaumat.

Kylpyhuoneiden ja keittiöiden pinnat ovat päivittäin kovan kulutuksen kohteena. Kokonaisratkaisu, johon kuuluu syväpuhdistus ja nanopinnoittaminen, on kustannustehokas tapa raikastaa tilojen ilmettä ja suojata pinnat.

Nanopinnoitus luo hydrofobisen, näkymättömän ja hengittävän suojan, joka hylkii vettä, likaa ja rasvaa. Käsittely estää likaa ja rasvaa imeytymästä materiaaleihin helpottaen erilaisten pintojen puhtaanapitoa. Oikein hoidettuna nanopinnoitus antaa vuosia kestävän tehokkaan, ekologisen ja kiinteistön elinkaarta kasvattavan suojan.

Käsittely suojaa pinnan niin, että siivous sujuu ilman voimakkaita kemikaaleja – vesi ja mieto pesuaine riittävät pääsääntöisesti säännöllisessä siivouksessa.

Kestävä ja pitkäikäinen kylpyhuone syntyy syväpuhdistuksella ja oikealla pinnoituksella. Koulutetut ammattilaisemme suorittavat työn tarkkaan määritellyillä ympäristöystävällisillä menetelmillä, välineillä ja aineilla kylpyhuoneen tarpeiden mukaan.

Pitkäkestoinen suoja luodaan ekologisilla menetelmillä

Nanopinnoitus sisältää luonnosta löytyviä piidioksidi yhdisteitä. Ne muodostavat käsiteltävälle pinnalle vahvan, likaa hylkivän pinnoitteen, joka perustuu kemialliseen reaktioon. Käsittely muuttaa pinnan pintajännitystä niin, ettei lika pääse tunkeutumaan materiaalin sisälle. Nanopinnoitus on hengittävä, joten kosteus ei jää hautumaan sen alle, vaan pinnoite päinvastoin vähentää lian määrää ja helpottaa siivottavuutta. 

Luontoa kuormittavat voimakkaat kemikaalit voi nanopinnoitteen ansiosta unohtaa.

Nanopinnoitus tuo helpostusta arkeen

Nanopinnoitusratkaisu säästää siivoukseen käytettyä aikaa ja vaivaa sekä tekee puhdistuksesta vaivattomampaa teknologian avulla, mikä vähentää siivouksessa tarvittavaa fyysistä rasitusta ja voimakkaiden puhdistusaineiden tarvetta. 

Pintojen syväpuhdistus ja nanopinnoituskäsittely on kotitalousvähennyskelpoinen investointi kodin kestävyyteen.

Tilojen käyttö

Pinnoitus ei vaikuta tilojen tai pintojen arkipäiväiseen käyttöön. Kylpyhuoneen kastuneet pinnat on hyvä kuivata huolellisesti lastalla. Kuivaus vie lattialta ja seiniltä useita litroja vettä lattiakaivoon vähentäen näin huoneilman kosteuskuormitusta.

Useimmiten puhdistamiseen riittää lämmin vesi ja mikrokuituinen siivousväline, kuten mikrokuituliina. Saumojen puhdistamiseen voi käyttää pehmeää harjaa. Tarvittaessa puhdistukseen voi käyttää mietoja puhdistusaineita. Voimakkaasti hankaavien pesuaineiden ja välineiden, kuten karhunkielen käyttöä tulee välttää.

Vaihtoehto kalliille remontille

Tilojen pinnoille kertyy käytön myötä vaikeasti puhdistettavaa likaa. Kalliille remontille on kuitenkin yleensä vaihtoehto. Vanhatkin tilat saadaan näyttämään lähes uusilta syväpuhdistuksen ja pinnoituksen avulla. Asiantuntijamme tietävät, kuinka kodin pinnat saadaan kestämään kovaa kulutusta.

Likaa hylkivä Nanoksi-180™ nanopinnoitus suojaa kodin pintoja estämällä likaa imeytymästä niihin. Monivaiheisen syväpuhdistuksen avulla vanhojen tilojen vaikeimmatkin likapinttymät saadaan poistettua ja tilojen puhtaanapito helpottuu.

Lue lisää vanhan kylpyhuoneen uudistamisesta Nanoksi-180™ nanopinnoituksella.

Kuluttajien kokemuksia

Lue lisää Nanoksi-180™ nanopinnoituksesta.

Hintalaskuri kotitalouksille

Kätevällä hintalaskurilla saat nopeasti alustavan tarjouksen kotisi kylpyhuoneen huollosta ja nanopinnoituksesta.

Yritykset ja organisaatiot

Sopisiko nanopinnoitus kiinteistöönne tai toimitiloihinne? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja kerro, miten voimme auttaa. Asiantuntijamme ottaa yhteyttä, kartoittaa tarpeenne ja tekee tarjouksen.

Ota yhteyttä

  • Max. tiedoston koko: 3 MB.