Keittiön ja kodin muiden tilojen nano­pinnoitus

Ruoanlaitosta syntyvät rasva- ja ruokatahrat sekä työtasojen kova kulutus aiheuttavat turhia harmaita hiuksia monissa kodeissa. Nanoteknologialla käsiteltyjen pintojen puhtaanapito käy käden käänteessä ja ne kestävät kauniina pidempään.

Keittiöissä nanopinnoitus sopii esimerkiksi kaappien oviin, tiskialtaisiin, työtasoihin, liesille, lattioille ja kodinkoneille. Sen ansiosta lika ja rasva on helppo pyyhkiä pois. Lisäksi hygieniataso paranee, sillä mikrobit tai homeet eivät tartu pinnoitteeseen.

Nanoksin ammattilaiset aloittavat nanopinnoituksen puhdistamalla kohteen huolellisesti. Samalla voidaan uusia esimerkiksi keittiön silikonisaumat. Varsinainen pinnoitus sujuu nopeasti – huone on käytettävissä useimmiten jo vuorokauden sisällä töiden aloittamisesta.

Keittiön ja pesutilojen lisäksi nanopinnoitusta voidaan hyödyntää esimerkiksi kodinhoitohuoneessa, laattalattioilla ja lasipinnoilla. Käsittely sopii sekä uusiin että vanhoihin kohteisiin.

Pyydä tarjous

Nanopinnoitus ulkotiloissa

Talon ulkopuolella rakenteet ovat säiden ja kasvustojen armoilla. Nanopinnoitus suojaa pintoja tehokkaasti esimerkiksi likaantumiselta ja sammaleelta. Käsittely helpottaa myös ulkotiloissa tapahtuvaa puhdistustyötä ja esimerkiksi jäänpoistoa. Nanoksin ammattilaiset pinnoittavat muun muassa betonirakenteet, kivijalat, luonnonkivet ja pihalaatat.

Miksi valita Nanoksi?

Täysin kotimainen yritys

100% laatutakuu työlle

5 vuoden materiaalitakuu

Pyydä tarjous

Kysy lisää