Laske kylpyhuoneesinanopinnoituksen hinta

Näppärällä hintalaskurillamme saat nopeasti alustavan tarjouksen kylpyhuoneesi huollosta ja nanopinnoituksesta.

Täyttämällä tietosi saat alustavan hinnan heti sähköpostiisi. Asiantuntijamme soittaa sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä yhteydenotostasi ja keskustelee kanssasi tarkemmin kohteestasi. Voit samalla pyytää meidät myös arviokäynnille.

 

Aloita hintalaskurin tekeminen tästä

”Terve,

Olen Lennart Petrell Helsingin IFK:sta ja olen ammattikiekkoilija. Meillä oli ongelmia keittiön lattian puhtaanapidon kanssa, koska toinen sisäänkäynti kotiimme on keittiön viereisestä ovesta. Lisäksi meidän koiramme pitää huolen, että vaaleassa laattalattiassa on säännöllisesti tassunjälkiä. Kuulin kaverini kautta Nanoksi nimisestä nanopinnoite yrityksestä ja aloin kaivamaan lisätietoja yrityksestä sekä heidän palveluistaan.

Tuumasta toimeen! Päätimme vaimoni kanssa ottaa nanopinnoituksen keittiön lattiaan, koska halusimme helpotusta siivoukseen sekä puhtaanapitoon. Nanoksin asentaja puhdisti ensin lattiasta kaikki liat pois hyvin perusteellisesti ja sen jälkeen asensi pinnoitteen. Koko prosessi kesti muutamia tunteja ja lattialla sai kävellä jo 3h jälkeen.

Lopputulos: Lattiat ovat nyt olleet kovassa käytössä usean kuukauden ajan ja pakko myöntää, että pinnoite on toiminut upeasti. Olemme erittäin tyytyväisiä laatuun kaikin puolin. Suosittelen kaikille lämpimästi Nanoksin palveluita jos haluatte helpotusta puhtaanapitoon.”