Faq

On this page we have put together questions that often puzzle our customers.

It’s possible, and highly recommended. The new home has not yet got wet or soiled, the seams are still dry, and the back of the tiles has not had time to grow the vegetation, so it is worth protecting the home and ensuring that it remains as good as new for decades.

Nano coating is suitable for stone, wood, glass, metal and tile surfaces.

Sauna and terrace surfaces are popular wooden surfacesthat are nano-coated, but in wood surfaces you need to remember to take care of nano-coating when the surfaces are new. This way, water, sweat, grease and dirt cannot be absorbed into the pores of the wood.

The home’s paving is nano-coated so that dirty water and grease cannot be absorbed into the pavement and change its colour, while the growth of the vegetation is significantly reduced.

The windows and mirror surfaces, both on the outside and on the inside, are nano-coatingd to facilitate cleaning. There is often enough lime in the washing water that the glass surface is quickly covered in white lime and it is difficult to get it off. Similarly, cleaning of windows is greatly facilitated.

The different tile surfaces of the home are often coated because of the seam, because the seam absorbs impurities like a fungus, but the surface of the tile itself is stained over the years and is difficult to clean. In the bathroom, the seams absorb dirt and grease inside them and gradually pile up behind the tile. Seams are not insulators, but rather an ornament, something that should be kept in mind.

  • Coating does not contain adhesives or resins
  • Temperature resistant to temperatures from -150 ̊C to + 300 ̊C
  • Resistant to detergents pH 2.0 - 12

Yes, and we’ve already installed nano-coating on thousands of older bathrooms. Often times our customers like to get the old bathroom as neat as it is possible to get, the brittle silicone seams are replaced with new cleansing and the nano coating protects ten years from the surfaces. This will bring financial savings when you don’t have to invest in expensive bathroom renovations and know that if you want for the next 10 years, you’ll be secured.

A significant advantage of nano-coatings is their ability to form a glassy, non-soiled and invisible surface. Due to the small size of the particles, they spread well to the surface to be treated and smooth the surface unevenness, preventing dirt from entering the structural ones underneath. The surfaces are also durable as the particles bind both to the surface and to each other in the so-called van der Waals forces, which are particularly strong in the nanoscale. Depending on the chemistry of the surface of nanoparticles, they can either repel or favor water. If nanoparticles repel water can form a surface that acts like lotus flower leaves. In it, nano-sized surface variations prevent the leaf from wetting and water droplets remain droplets due to surface tension and drain away. Such surfaces are called hydrophobic. Certain nanoparticles also produce so-called nanoparticles. non-philosophical surfaces, which in addition to water, also repel oils and fats.

Nanopinnoituksen asennuksen kesto riippuu asennettavan tilan neliöistä. Keskikokoisen kylpyhuoneen pinnoitus kestää yleensä noin päivän, asentaja asentaa noin 8-9 tuntia ja siihen kuivumisaika lisäksi. Myyjämme antaa teille tarkemman arvion kartoitustapaamisessa. 

Yritystiloissa sovimme aina ajoista tapaamisen ja tilojen tarkastelun yhteydessä.

Meihin voit ottaa yhteyttä joko lomakkeen kautta, taikka soita meille suoraan asiakaspalveluun 010 526 7800,

Tällä hetkellä teemme nanopinnoituksia Helsingistä aina Jyväskylän korkeudelle asti, joten jos asut tällä välillä niin asennamme mielellämme nanopinnoituksen kotiinne. Laajennamme myös jatkuvasti, joten vaikka et asuisi tällä alueella niin käy täyttämässä hintalaskuri täältä, niin katsomme voimmeko auttaa teitä.

Käyttämämme nanopinnoitteet ovat turvallisia niin ihmisille, eläimille kuin ympäristöllekin.

Osittain tämä huoli on perusteltua, sillä esimerkiksi tietyt jäykät ja kuitumaiset nanorakenteet (mm. tietynlaiset hiilinanoputket) voivat olla hengitettynä haitallisia. Tällaisia nanorakenteita ei kuitenkaan tyypillisesti käytetä kuluttajille suunnatuissa tuotteissa. Mielikuvat nanopartikkelien vaarallisuudesta liittyvät vahvasti asbestiin ja sen laajasta käytöstä aiheutuneisiin ongelmiin. Asbestikuidut ovat kertaluokkaa nanopartikkeleita suurempia hiukkasia, joten johtopäätöstä nanopartikkelien turvallisuuteen ei tästä voida tehdä. Asbestikuitujen vaarallisuus selittyy niiden muodolla, missä terävät kapeat kuidut lävistävät kudosta ja aiheuttavat paikalliset tulehduksen, joka voi johtaa terveysongelmiin.

Lue lisää nanopartikkelien turvallisuudesta meidän blogista.

Useimmiten suoja-aineet pohjautuvat uuden teknologian piidioksidiin SiO2 nanokoossa.

Aineet ovat turvallisia niin ihmisille, eläimille kuin ympäristöllekin.

Lue lisää nanopartikkelien turvallisuudesta meidän blogista.

Nanopinnoituksen hinta riippuu aina tilan neliöistä sekä tilan kunnosta. Hintalaskurista saat kylpyhuoneelle alustavan hinnan, myyjä laskee kartoituskäynnillä lopullisen hinnan, kun hän on tehnyt kuntotarkastuksen ja tietää, että tarvitaanko esimerkiksi saumojen vaihtoa yms.

Mikäli haluat pinnoittaa muita pintoja kuin kylpyhuoneen tai haluat kylpyhuoneen lisäksi muita pintoja pinnoitettavaksi, niin voit jättää meille yhteydenottopyynnön tänne tai soittaa asiakaspalveluun 010 526 7800.

Yrityksille me tarjoamme ulkotiloihin julkisivuihin nanopinnoitteen joka suojaa graffiteilta, lialta, vedeltä ja kalkkipinttymiltä. Nanopinnoitus tuo tuhansien eurojen säästöt vuositasolla kun graffitit ja kalkkipinttymät lähtevät helposti pesemällä pois, eikä tarvitse tilata erillistä graffitipoistoa. Nanopinnoite hylkii vettä ja likaa, mutta se myös hengittää toisin kuin pinnoittamaton pinta, joten vesi ei pääse jäätymään pintamateriaalien huokosiin ja jäätyessä laajenemaan, ja näin ollen rikkomaan pintamateriaalia.

Ulko- ja sisätiloihin kuten rakennusten julkisivuihin, siltarakennuksiin, valleihin, sisäseiniin yms. Meillä on myös tarjota värinanopinnoite. Värinanopinnoite on monesta syystä läpikuulotettua parempi, sillä värinanopinnoitteen värimineraalit ovat kymmeniä kertoja pienempiä kuin maalin värimineraalit, joka tarkoittaa, että värillä on hyvin korkea UV-suoja ja väri ei muutu ajan saatossa. Värinanopinnoite muodostaa myös graffiti- ja kalkkisuojan, sekä se on vettä ja likaa hylkivä.

Sisätiloissa henkilökunta- ja asiakastilat ovat myös tärkeitä pinnoituskohteita, koska se vaikuttaa suoraan henkilökunnan ja asiakkaiden viihtyvyyteen, kun siivous helpottuu ja hajut vähenevät. 

Nanoksin ja LedTailorin yhteistyössä meillä on myös tarjota patentoitu valokatalyysiratkaisu joka tappaa bakteerit, sienet ja virukset. Meidän asiakkaita ovat usein koulut, päiväkodit, sairaalat, terveyskeskukset, vanhainkodit ja yritykset, joille sisäilman laatu ja pintahygienia ovat tärkeitä asioita. 

Mikäli sinua mietityttää, voisimmeko auttaa teidän tilanteeseen, niin ota yhteyttä joko lomakkeen kautta, taikka soita meille suoraan asiakaspalveluun 010 526 7800, niin keskustellaan ja suunnitellaan yhdessä, millä tavalla voisimme auttaa teitä.

Contact us

Ask for more information