ONGELMA:

Eläinlääkärikeskus SoVet tarjoaa kattavat eläinlääkäripalvelut, aina perustoimenpiteistä erikoisosaamista vaativiin toimenpiteisiin. Hoidettavana käy pääasiassa koiria ja kissoja. SoVet hoitaa paljon rescue-koiria ja resistenttien mikrobikantojen yleistyminen maailmalla huolestuttaa.

 

RATKAISU:

Fotonidesinfiointijärjestelmä asennettiin toimenpidehuoneeseen, jota käytetään infektiohuoneena. Vanhojen loisteputkien tilalle vaihdettiin valkoiset ANTiBAC AiRTUBEt, jotka toimivat työskentelyvalaistuksena. Desinfiointi suoritetaan WiSDOM AiR -fotonidesinfiointivalaisimella, joka kytkeytyy päälle automaattisesti läsnäolotunnistimen avulla aina kun huoneessa ei ole ketään. Tilaan tehtiin myös katalyysipinnoitus tehostamaan desinfiointia.

 

HYÖTY:

”Järjestelmä hankittiin tuomaan lisävarmuutta erityisesti multiresistenttiä bakteeria kantavien potilaiden jälkeen tehtävään desinfiointiin. Menetelmänä vaaraton fotonidesinfiointi tuntuu hyvältä ratkaisulta, kun desinfiointi on joka päivä tasalaatuista ja täysin automaattista. Asennuksetkin sujuivat normaalia toimintaamme häiritsemättä ja seuraavaksi aiomme hankkia saman ratkaisun myös leikkaussaliimme.”

– Maarit Luukkainen, eläinlääkäri